Inlägg Tjugonio: Annoying Orange?

Livet med ett hingstföl kan inte alltid vara en dans på rosor (varför säger man rosor?) och livet med Laakso är om inte ännu värre! Eller värre är ett hårt ord att jämföra med, så låt oss säga att livet med Laakso blir ALDRIG tråkigt!
Förutom att han har en extremt mjuk, pussvänlig mule så är han också otroligt duktig på att rymma från hagen! Det är inte det att han inte har någon respekt mot elen, det är det att han inte Känner elen genom sin otroligt tjocka päls(sen kan det ju också vara så att han inte har respekt mot elen...)!

Det hela började 2 veckor sen när Jag och Lovis skulle rida runt Höre med Fia-lotta, då efter 500 m mötte jag 3 mycket bekanta fyrfotade djur som då var Laakso, Sessan och Aragon (det hela gick bra, alla kom hem helskinnade.)! Sen efter det har nog Laakso fattat att man kan springa igenom elbandet, eller.. Han hoppar igenom övertråden medan undertråden är kvar till de andra hästarnas stora förskräckelse!

Så förra veckan rymde han igen en gång och igår igen! Jag tror att han vill vara (?) med han bästa kompis Lovis som då alltid har varit inne i stallet när han hittar på sina "små bus".
Så nu har jag förstärkt staketet med en extra tråd som går "sicksack" så att han förhoppningsvis ser den eller märker att det tar stopp! :)

Håller tummarna för att det ska funka! Annars får vi väl klippa han på bringan så att han känner elen när han går emot!
suck.. tycker att man ska behöva det men det känns nödvändigt!

Kommentarer

Populära inlägg